miércoles, 2 de noviembre de 2011

Twitter

Albert Espinosa també utilitza el twitter com a xarxa social.

El twitter és una xarxa social que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges. Les actualitzacions que s'hi fan es mostren en la pàgina de perfil de l'usuari, i són enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l'opció de rebre-les. L'usuari original pot restringir el seguiment d'aquests missatges només per part dels membres del seu cercle d'amics, o permetre el seu accés a tots els usuaris, que és l'opció per defecte.

Hem pogut veure després de seguir-lo durant uns quants dies que les actualitzacions que hi fa van dirigides a persones del seu entorn personal o professional. Podem veure què fa i a on és en tot moment ja que actualitza el twitter cada dia, varies vegades. Hem vist també que acostuma a respondre i a donar les gràcies a tots els seguidors que li fan preguntes o el feliciten.

La diferència entre l'ús que li dóna al facebook i al twitter, és generalment el nombre de vegades que és actualitzat al dia. Mentre que a twitter actualitza amb "posts" del seu dia a dia, el facebook el fa servir més per anunciar premis, gales, firmes de llibres, etc.

Tal com farem amb el facebook, anirem actualitzant amb comentaris que fa al twitter per veure clarament les diferències d'ús de cada xarxa social i com es comunica.

Us deixem aquí el link del seu twitter : https://twitter.com/#!/espinosa_albert

No hay comentarios:

Publicar un comentario